Vi sidder klar til at hjælpe dig ud af dit misbrug. Ring 50 55 90 11 og få hjælp i dag


Mentor

MENTOR  Lov om aktiv beskæftigelse §78

MENTOR Serviceloven § 85

Borger:
Vil du gerne i gang med arbejde eller studie? Har du ofte drømme om, hvad du vil være, når du bliver “stor”? Har du påbegyndt en uddannelse og sprunget fra igen? Mangler du en at drømme sammen med? En at snakke med om, hvad der er dine stærke sider eller svage sider i forhold til arbejdsmarkedet? En af tale med om, hvad du er god til? En til at støtte dig i dine jobmæssige overvejelser, CV-skrivning og jobsøgning? Måske hjælp til atter at blive en del af arbejdsmarkedet? Så kan en mentor være løsningen, der kan støtte dig i mål.

 

Sagsbehandler, kommune:
Har du kontakt til en borger, som har udfordringer med at holde fast i påbegyndt uddannelse, eller ofte har jobskifte. En, der har haft få års eller afbrudt skolegang og gerne vil have en at sparre med omkring drømme i forhold til sin plads på arbejdsmarkedet? En, der kan være behjælpelig med at få borgeren op om morgenen? Have hjælp til aktiv jobsøgning eller andre uddannelsesrelaterede aktiviteter? En, der har brug for at få fodfæste på arbejdsmarked igen? Så kan en mentor efter LAB loven § 78 være løsningen
 
 
Borger:
Har du brug for støtte i det daglige således, at din dagligdag bliver mere overkommelig? Har du en følelse af at “livet“ er op ad bakke, og det hele kan virke lidt uoverskueligt – ja endda uoverkommeligt? Måske et ønske om at få hjælp til at få handlet ind eller gjort rent? Få betalt dine regninger?  Har du svært ved at komme ud af sengen om morgenen? Så kan en mentor være løsningen, der kan støtte dig i at nå dine mål.
 
 
 

Sagsbehandler, kommune:
Har du kontakt til en borger, hvor du har vurderet, at der skal pædagogisk støtte eller bistand til i dagligdagen? Opgaverne kan være mange; hjælp til indkøb, hjælp til at få gjort rent, støtte til personlig hygiejne, behov for omsorg eller bostøtte – samt støtte til at få dannet netværk, relationer og kontakt med familie. Så kan en mentor efter Serviceloven § 85 være løsningen.